Søk og registrer domenenavn:    

 

   
     
More Popular Products
 
 
Tilgjengelighet
Etter hvert som behovet for raskt å få tilgang på viktig informasjon øker, har mange innsett viktigheten av å kunne aksessere informasjon direkte via internett, uavhengig av hvor man måtte befinne seg. Vi kan legge forholdene til rette for dette ved å scanne inn og indexere virksomhetskritiske dokumenter.

 

 
Flexibilitet
Vi tilpasser systemene etter hver enkel prosess avhengig av indeksering, tolkning, arbeidsflyt og dokumenttyper. Elektroniske dokumenter og indeksinformasjon kan i ettertid eksporteres til en rekke ulike dokumenthåndteringssystemer uavhengig av formater og databasestrukturer.

 

 
Kompetanse
Vi innehar spisskompetanse innen scanning og tolkning av data. Med erfarne skanneroperatører, skalérbare produksjonsapparat, tilpasningsvennlig programvare og profesjonelle samarbeidspartnere konvertere vi papirarkiv til elektroniske dokumenter i henhold til dine kriterier.

 

 
Arbeidsprosessen
Vi kan utføre alt fra preparering, skanning og manuell indexering av dokumenter, til tolkning og datafangst av nøkkeldata fra ulike dokumenter/skjema. I tillegg kan systemene vår gjenkjenne dokumenter og indexeringskriterier ved hjelp av OCR/strekkode-teknologi.

 

 
Sluttresultatet
Når vi er ferdige med et oppdrag, brenner vi en CD og overleverer denne til kunden. Alternativt kan vi publisere dokumentene via ulik grad av avanserte online dokumenthåndterinssystemer. Alt avhengig av dine ønsker og behov.
 
Kontakt oss
Høres dette interessant ut for din virksomhet? Ta kontakt med oss og hør hvordan vi kan bidra til å forenkle tilgangen på viktige dokumenter. Fyll ut kontaktskjemaet.
 

   
 

 

 
 
 
       
       
 
Powered by BuyNow.no
Hjem - Kontakt oss - Jobb - Whois
Powered by ENIC
Copyright © 1995-2014 Dokumentservice AS
All Rights Reserved.