Søk og registrer domenenavn:    

 

 

 


 

 

   
   

 

 

 

 
More Popular Products
 
 
Konsept

Dokumentservice AS ble opprinnelig startet av siviløkonomstudenter ved Handelshøyskolen BI i Sandvika under navnet Execute Partners.

I desember 1995 stiftet Frode M. Thulien selskapet i samarbeid med Gunnar V. Aasbø, Morten Indahl og Tor Anders Johansen.

Intensjonene med selskapet var som følger:

"Vi mener at studenter i en høyere utdannelse er en frisk ressurs som næringslivet i en stor grad kan ta nytte av".

Med dette som grunnlag ble Execute Partners dannet, for å tilby data- og vikartjenester til næringsliv og offentlig forvaltning hovedsaklig i Oslo-området. Internettjenester skulle leveres på landsbasis.

Som et selskap startet av studenter, med studenter som ansatte, fanget vi fort oppmerksomhet. Både blandt medstudenter som trengte jobb, samt hos bedrifter som som var på utkikk etter billig, effektiv og seriøs arbeidskraft.

Vi har hatt en kraftig utvikling siden starten i 1995. I dag er vi en profesjonell leverandør av en rekke tjenester til næringsliv og offentlig forvaltning innenfor dokumenthåndtering. De fleste av oss er for lengst ferdig med studiene, men vi benytter tildels fortsatt høyskole-studender som arbeidskraft på enkelte områder.

 

 

Historikk

Stiftelse av aksjeselskap 2011

Selskapet Dokumentservice AS ble stiftet i mai 2011. Tidligere virksomhet drevet av Execute Dokumentservice DA ble da overtatt av det nystiftete selskapet.


Navneendring 2007

Medio mai 2007 har vi endret selskapsnavn til Execute Dokumentservice. Dette for å gi klarere uttrykk for vår spesialisering innenfor dokumenthåndteringstjenester.


Virksomhetsområder 2002

Gjennom de første 7 årene, har vi etter hvert spesialisert oss innenfor områdene arkivservice, scanning samt Internettjenester.


Administrtive endringer i 1999

Executes gründer og tidligere daglig leder, Frode M. Thulien har nå gått inn i fast engasjement hos en av våre større kunder og er ikke lenger delaktig i den daglige driften. Morten Indahl tar midlertidig over ansvaret for den daglige driften av selskapet.


Asker og Bærum budstikke - juli 1997

Execute Partners blir her profilert i forbindelse med sin tilknytning til Handelshøyskolen BI.


NRK P1 - Intervju høsten 1996

Etter først å stiftet bekjennskap med Execute Partners på Internett, kontaktet programleder i programposten "Sånn er livet" oss for gjøre et intervju.

 

 

 

 
 
 
Powered by BuyNow.no
Hjem - Kontakt oss - Jobb - Whois
Powered by ENIC
Copyright © 1995-2014 Dokumentservice AS
All Rights Reserved.