Søk og registrer domenenavn:    

 

 

 


 

 

   
   

 

 

 
More Popular Products
 
 
  Design og systemutvikling
Vi leverer profesjonelle webutviklings-tjenester. Vårt kompetansefelt på området strekker seg fra webdesign til programmering, så vel som til utvikling av komplette ehandelsløsninger. Vi utvikler og designer presentasjoner på Internett, med en unik og tilpasset design for hver enkelt bedrift. Vi innehar spisskompetanse innen programmering av webløsninger ved hjelp av PHP/mySQL. Dette gjør at vi kan utvikle de løsninger du måtte ha behov for.

 

Webhosting
For at din bedrift skal komme på Internett, trengs det lagringsplass for websider og epostadresser. Vi tilbyr komplette pakkeløsninger i den forbindelse.

Webpakke   Lagringsplass   Epost-kontoer   Utfyldende beskrivelse   Pris pr mnd
Liten

50 MB

20

beskrivelse

kr 25,-

Medium

100 MB

40

beskrivelse

kr 45,-

Stor

500 MB

80

beskrivelse

kr 85,-

Alle priser er å forstå eks. mva.
Våre produkter faktureres for 12 mnd av gangen.
Bestill webpakke her

 

 
   
Domeneregistrering
Å sikre sitt eget merkenavn er sannsynligvis den beste investering man kan gjøre. Mange bedrifter har også skjønt at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg nye navn innenfor fremtidige satsningsområder. Ved registrering av domener gjelder prinsippet om først til mølla.

Registrering av .no domener koster kun kr 140. Dette er en engangsavgift og inkluderer også vedlikeholdsavgift for det første året. For påfølgende år er den årlige domeneavgiften på kun kr 140.

Registrering av .us .biz .info domener koster kun kr 140. Dette er en engangsavgift og inkluderer også vedlikeholdsavgift for det første året. For påfølgende år er den årlige domeneavgiften på kun kr 140.

Registrering av .com .net .org domener koster kun kr 140. Dette er en engangsavgift og inkluderer også vedlikeholdsavgift for det første året. For påfølgende år er den årlige domeneavgiften på kun kr 140.

Registrer ditt domene nå!

Ønsker du å sjekke om ditt aktuelle domene er ledig, så kan du gjøre dette her: Domenesøk!

 
 
 
 
 
 
Powered by BuyNow.no
Hjem - Kontakt oss - Jobb - Whois
Powered by ENIC
Copyright © 1995-2014 Dokumentservice AS
All Rights Reserved.