Søk og registrer domenenavn:    

 

   
     
More Popular Products
 
 

Arkivservice
Dokumentservice har gjennom en årrekke opparbeidet inngående erfaring innenfor en rekke aspekter vedrørende arkivservice. Vi har utviklet et nært samarbeid med våre kunder, og noen av våre største kunder har benyttet oss helt siden starten i 1995. Våre arbeidsoppgaver strekker seg fra små enkeltkunder til større prosjekter vedrørende fjernarkivering eller konvertering til fargekodesystem.

 

 

Katalogisering/nedpakking
Vi tilbyr katalogisering, nedpakking og registrering av eksisterende arkivmateriele i forbindelse med omorganisering av arkivsystemer. Vi har også et nært samarbeid med landets største private dokumentsenter, og vi kan dermed være behjelpelige med å finne løsninger for fjernarkivering. Kontakt oss nærmere for hvordan vi kan hjelpe til med å forenkle dokumentflyt-prosessen.

 

 

Effektivt og nøyaktig
Nedpakking av arkiver er dessverre et lite prioritert område i de fleste bedrifter og offentlige organer. Viktigheten av nøyaktig katalogisering og nedpakking er i mange tilfeller tilsidesatt. Man oppdager dette først når man bruker unødvendig lang tid på å finne tilbake viktige dokumenter. Derfor har mange valgt å sette bort slike oppgaver til oss. Vi gjør dette effektivt og nøyaktig, i stedet for at egne ansatte skal sløse bort verdifull tid.

 

 

Elektronisk vs papir-arkiv
Dokumentservice kan bistå med å kartlegge hvorvidt deres virksomhet kan dra nytte av å konvertere enkelte deler av arkivet fra å være et støvete papirarkiv til å bli et lett tilgjengelig elektronisk arkiv. Vi foretar fullstendige scanner-oppdrag, og kan konvertere lite håndterlige papirarkiv til elektroniske arkiv. Les mer.

 

 

Punching
Dokumentservice kan bistå med punching og elektronisk registrering av arkivregistre og arkivlister; for rask gjennfinning av aktuelle dokumenter.

 

Kontakt oss
Trenger din virksomhet en opprydding i arkivene? Kontakt oss og hør hvordan vi kan forenkle håndteringen av arkivene. Fyll ut kontaktskjemaet.

 

   

 

 
 
 
       
       
 
Powered by BuyNow.no
Hjem - Kontakt oss - Jobb - Whois
Powered by ENIC
Copyright © 1995-2014 Dokumentservice AS
All Rights Reserved.